icon-search
icon-search

TIPS PENJIMATAN - HARGA KILANG

TIPS PENJIMATAN - HARGA KILANG

Mesti ramai yg tak tahu sebenarnya anda boleh dapatkan baju siap print dgn bajet yg sangat rendah, serendah rm14 sehelai atau kurang. .
Sekiranya anda ingin mengadakan program seperti Hari Keluarga, dan bercadang utk membuat baju hari keluarga, suda tentu anda mahu buat baju yang menjimatkan kerana bukan semua ahli keluarga besar anda mempunyai kemampuan.


Kami kongsikan 3 cara ini agar anda dapat menjimatkan kos sekiranya anda bercadang utk mengadakan aktiviti seperti Hari Keluarga atau sebagainya.
.
1. DESIGN CETAKAN
Kos cetakan bergantung pada design yg anda mahu cetak di baju. Semakin byk warna pada design anda, makin byk lah kos dan harga-nya pun makin mahal. Sekiranya design anda cuma menggunakan 1 jenis warna (apa2 warna), kos dapat dijimatkan dan harga pun dapat dikurangkan.
.
2. JENIS BAJU
Terdapat banyak jenis baju yg ada di pasaran dan jenis baju yg paling popular dan paling menjimatkan ialah 100% Cotton Roundneck. Jenis baju ini selesa di pakai, lembut, dan tidak panas. Sekiranya anda mahukan penjimatan, jenis baju ini merupakan pilihan yg tepat. Murah tidak bermakna tiada kualiti, baju cotton yang kami sediakan adalah baju yang berkualiti.
.
3. KUANTITI
Kuantiti sememangnya memainkan peranan yg penting dlm penjimatan. Anda boleh mendapatkan harga 'borong' sekiranya anda memesan dlm kuantiti yg banyak (tak banyak pun boleh hanya 20 helai ke atas๐Ÿ˜„). Jika anda mempunyai ahli yg ramai, anda boleh berbincang dan pakat2 order baju sama2, baru dpt harga murah.
.
Sila share Semoga bermanfaat ๐Ÿ˜Š


Your Cart
Your cart is currently empty.
Continue browsing here.